Desiree van de Woning

(1968); oprichter, gediplomeerd trainer,
manager en coach (gericht op westerse en oosterse methodieken)

Desiree heeft meer dan 25 jaar in de gezondheidszorg gewerkt. In 1988 begonnen als verpleegkundige in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. De jaren erna heeft ze gewerkt in verschillende management functies, waarin Desiree altijd gericht bleef op het welbevinden en welzijn van de cliënten en hun begeleiders. Haar taak was gericht op het begeleiden, ondersteunen en aansturen van personen, zowel individueel als in teamverband.

Desiree is altijd, in elke rol en functie, nieuwsgierig geweest naar het gedrag van mensen, maar vooral naar wat er achter het gedrag nog meer aanwezig is. Ze heeft veel ervaring met (complex) gedrag van mensen, communicatie en groepsdynamica. Een van haar krachten is dat zij altijd de mens ziet, ongeacht het gedrag. Zij ziet altijd mogelijkheden om te ontplooien en te ontwikkelen. Naast en in haar loopbaan heeft ze op het gebied van persoonlijke ontwikkeling diverse trainingen gevolgd, zoals bewustwording, intuïtieve trainingen, een aantal retraites voor haar eigen persoonlijke ontwikkeling. Zij besloot haar management baan op te zeggen, en al haar ervaring, kennis en professionaliteit in te zetten in een training, toegankelijk voor iedereen : Bewust-wel-zijn!

Leonie Poth

(1970); MfN geregistreerd mediator bij Resolve Scheidingsbemidddeling,
VergevingsCode-, Autisme Vriendelijke-, Emotional Focussed Therapy coach.

Leonie heeft veel trainingen gevolgd waaronder clownerie voor bewustwording, Neuro Linguïstisch Programmeren, communicatie opleiding, diverse Intuïtieve trainingen, Boeddhistische retraites (mediteren en mindfulness), systemische familie opstellingen, en diverse trainingen over relaties, vergeving, rouwprocessen en het innerlijke kind.

Leonie is vooral nieuwsgierig naar het leven en waarom verbinding voor mensen zo belangrijk is en de angsten ervoor. De nieuwsgierigheid werd groter naarmate zij gouden inzichten kreeg dat juist haar tegenslagen haar kansen gaven om het geluk te vinden en dat niet de waarom-vraag maar de hoe-vraag haar welzijn bood. Haar kracht zit in haar rust, onvoorwaardelijke verbinding en compassie. Vanuit deze waarden kan zij voorbij het ego van de mens kijken. Naast haar werk als mediator bij scheidingen, besloot zij al haar ervaringen en inzichten van de afgelopen twintig jaar te verspreiden door zelf trainingen te gaan geven.